Feest

Babscindy2 Afgelopen vrijdag, 1 februari,  hebben we het feest gevierd van alweer het 1-jarige bestaan van de winkel Kadoshop de Kievit, in Schagen, die geleid wordt door mijn dochter Babs en haar vriendin Cindy.

In een jaar tijd hebben die twee meiden, in nauwe samenwerking – en met veel hulp en steun van hun beider gezinnen, een zaak opgebouwd, die klinkt als een klok. Wat een werk hebben ze verricht. En wat een ongelofelijke  metamorfose heeft de winkel ondergaan. Van een saai, verwaarloosd zaakje, die toch wel klandizie had, naar een zaak waar het nu storm loopt. Omdat het heerlijk is om binnen te lopen, rond te kijken, contact te hebben met de goedlachse Babs en/of Cindy, die altijd voor een kort of langer gesprekje open staan, kortom je het gevoel krijgt dat je een beetje thuis komt. Enorme bewondering heb ik voor die twee, omdat zij na de aanvankelijk moeilijke opstart periode toch positief bleven en door zijn blijven gaan met alles wat er komt kijken als je een winkel wilt overnemen/beginnen. Het lijkt zo eenvoudig: een winkeltje beginnen. Maar alles was nieuw voor ze, en moest vanaf de basis (opnieuw) geleerd worden. En nu draaien ze als een tierelier.

Ik ben enorm trots op ze. En dat wilde ik toch wel even kwijt, hier op dit weblog..

Neem zelf ook maar eens een kijkje: http://www.kadoshopdekievit.nl/

Dit bericht werd geplaatst in samenwerking. Bookmark de permalink .

4 reacties op Feest

 1. babs zegt:

  hai mam,wat een leuke foto is dit zeg!meestal sta ik zo raar op foto’s maar deze is erg leuk!misschien ook omdat Cindy en ik er zo vrolijk op staan.Een voldaan en blij gevoel na een superfeestje.het stukje tekst van jou is ook lief,ik hou van je mammie!kus van je dochter xxx

 2. Marijke zegt:

  @Babs: jullie staan er prachtig op! Geeft heel goed weer hoe gelukkig jullie waren. En er zijn nog veel meer leuke foto’s gemaakt die dag, leuk hè? Het was een geweldig feest.
  Ik hou ook van jou, lieve Babsie.
  Dank voor je lieve reactie.
  Kus van je mammie!

 3. Niklas zegt:

  Lief he?
  En wat een fantastische prestatie van die twee meiden!
  Heerlijk feestje, fijn om er bij te zijn geweest!

 4. cindy zegt:

  lieve marijke wat een leuk stukje heb je over ons geschreven.Het feest was super en we waren zo blij dat iedereen er was.En de foto’s zijn ook zo leuk geworden.Dikke zoen van cindy!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s