Doop

Vandaag, tussen 13.00 3n 14.00 u. zal mijn jongste kleinkind (meisje) worden gedoopt. Wij wonen op ongeveer twee uur afstand van het grote gebeuren, dus vergt het wel wat voorbereiding voor we de auto in kunnen stappen met de wetenschap dat de plek waar we moeten zijn: geen omleidingen heeft, en zo ja, goed aangegeven, of rechtstreeks bereikbaar en parkeerbaar is.

Mijn ervaring leert dat als je een wat langere reis gaat ondernemen, het de gansche reis voortreffelijk gaat wat betreft het kaartlezen -geen onduidelijkheden welke weg we moeten nemen, alles staat goed leesbaar aangegeven – maar dat in de laatste kilometer voor de eindbestemming steevast iets mis gaat. Alle straten lijken ineens op elkaar, en waar is het naambordje van die en die straat, en waar zijn we nu, we moeten terug!

Vandaag zal ons dat niet gebeuren. Tot en met de ingang van de kerk is allemaal aangegeven op de routeplanner die netjes uitgeprint klaarligt op de gangtafel. Nu maar hopen dat we deze niet keurig laten liggen. Meteen inpakken dan maar.

Ik weet zeker dat het in ieder geval een mooie dienst zal worden en wij zijn er ruim op tijd…

Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink .

Een reactie op Doop

  1. Niklas zegt:

    Nee, de routeplanner hebben we niet vergeten.
    Maar ja, wat als straatnamen ZOveel op elkaar lijken, bij een heel merkwaardig kruispunt, dat je daardoor weer in de war gebracht wordt…?
    We waren er gelukkig ruim op tijd, en voor de zoveelste keer stond de familie weer vlak bij elkaar geparkeerd, zonder dat daar iets over afgesproken was…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s